Presno kozje mleko

Prodajamo sveže, presno kozje mleko, ki je v povsem prvobitnem stanju, tako kot smo ga pridobili od koz. Mleko ni termično obdelano, tako da vsebuje vse zdravilne snovi, ki so značilne za kozje mleko.


Kozje mleko ostane sveže 2 dni, če želite obstojnost podaljšati na 4-5 dni ga po nakupu zavrite.


Kozje mleko je potrebno hraniti v hladilniku pri štirih stopinjah Celzija.


Kozje mleko prodajamo v steklenicah po pol litra in po en liter. Cena za pol litra kozjega mleka je en evro, za en liter pa dva evra.


Za nakup nas kontaktirajte na telefonsko številko 031-703-604 ali nam pišite na e-mail info@kozjemleko.si 


Presno kozje mleko lahko prevzamete pri nas v Rankovcih, imamo tudi dostavo v Mursko Soboto in njeno okolico. Večkrat mesečno pa kozje mleko in kozji sir dostavljamo v Ljubljano - za točen datum nas kontaktirajte.Sveži kozji sir

Prodajamo sveži kozji sir, ki ni zoren, izdelan iz polnega kozjega mleka. Kozji sir je delan po domačem receptu, ki je nastal po večletnem testiranju in izpopolnjevanju. Po teksturi je podoben "mozzarelli", po okusu je nežen, svež in blag, brez specifičnega vonja.


Po nakupu odstranite pokrovček posode in ga hranite v odprti posodi v hladilniku.


Sir prodajamo v hlebčkih, ki tehtajo cca 250 gramov. Cena enega hlebčka je 3,5 evre.


Za nakup nas kontaktirajte na telefonsko številko 031-703-604 ali nam pišite na e-mail info@kozjemleko.si


Sveži kozji sir lahko prevzamete pri nas v Rankovcih, imamo tudi dostavo v Mursko Soboto in njeno okolico. Večkrat mesečno pa kozje mleko in kozji sir dostavljamo v Ljubljano - za točen datum nas kontaktirajte.